Неделен репертоар на Драмски театар (04.12. – 10.12.2017)

ден и час: 04.12.2017 (понеделник) | 20.00

претстава: ОД ИНАТ ПОИНАТ, ЗАИНАТ

играат: Мите Грозданов, Горан Анчевски, Стефан Наќевски, Ердоан Максут, Тео Максут, Будимир Лазев, Раде Наумчески, Симе Илиев, Хор: ‘Серенада‘

автор: Мите Грозданов

режија: Мите Грозданов


ден и час: 07.12.2017 ( четврток) | 20.00

претстава: ЧОЛАК

играат: Сашо Тасевски, Рубенс Муратовски, Филип Трајковиќ, Игор Стојчевски

режија: Синиша Евтимов

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image