Програмер во лифт


Како се качува програмер на 12-ти кат.

Влегува во лигтот, притиска 1, притиска 2 и го бара Ентер.Ти се допаѓа? Сподели го со твоите пријатели!

28
47
28, 47 points

Која е вашата реакција?
Dislike Dislike
0
Dislike
Fail Fail
0
Fail
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
OMG OMG
0
OMG
Scary Scary
0
Scary
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF


Leave a Reply

Your email address will not be published.Програмер во лифт

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image