ФОТО: Човекот е збунет од тоа што му се појави на шал таблата на неговиот автомобил


Превод: Сабајлето во автомобилот ми се појави човек на вц шоља, знае ли некој во што е проблемот? Се јавив во сервис а тие ми спуштија слушалка.Ти се допаѓа? Сподели го со твоите пријатели!

30
165
30, 165 points

Која е вашата реакција?
Dislike Dislike
0
Dislike
Fail Fail
0
Fail
Like Like
1
Like
Lol Lol
0
Lol
OMG OMG
0
OMG
Scary Scary
0
Scary
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF


Leave a Reply

Your email address will not be published.ФОТО: Човекот е збунет од тоа што му се појави на шал таблата на неговиот автомобил

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image