СЕМЕЈСТВО

Младоженецот и невестата секогаш заедно сечат торта и се хранат меѓусебно, но дали знаете зошто?

Еден од најдолговечните обичаи без кои не минува ниту една вечавка секако е кога младоженецот и невестата меѓусебно се хранат со торта. Еве од каде...

admin
СЕМЕЈСТВО

НАЈПОТРЕСНОТО ПИСМО ДО ДЕДО МРАЗ: Не ми требаат играчки, имам само една желба…(ВИДЕО)

Деветогидшниот Луис Вилијамс од англискиот Кент, привремено престојува со своите две сестри и мајката во прифатилиште за бездомници. Семејството се селило 14 пати во помалку...

admin
СЕМЕЈСТВО

Разочарани дечковци: Кој е најлошиот празничен подарок што го добив од девојката?

Празниците се ближат, а со нив и (не)задожителното купување подароци за саканите. Еве дел од анкетираните што изјавија: „Од првата девојка добив плишан глушец! Образложението...

admin
СЕМЕЈСТВО

Текст кој на секоја мајка ќе ѝ го растрепери срцето: Не ми дозволувај да заборавам

Мајчинството често знае да биде исцрпувачко и во некои мошне тешки мигови лесно е да се посака малечките да пораснат побрзо. Емотивниот текст на Раша Рушди,...

admin


log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image