ВИЦОТЕКА

Скок

Си биле двајца ненормални на стокатница и едниот му рекол на другиот: – Е колку сакам да рипнам. – Рипни, јас ќе те фатам. Така...

nikola
ВИЦОТЕКА

Такси пациент

Двајца психијатри прават муабет. Едниот му вели на другиот: – Колега, имам еден интересен пациент. Секој ден во 15:00 ч. иди кај мене на работа...

nikola
ВИЦОТЕКА

Кукла

Си била некоја плавуша и имала ќерка, исто така плавyша. За петтиот роденден на ќерката, плавушата и купила една кукла. И ќерка и почнала да...

nikola
ВИЦОТЕКА

Попска желба

Фаќа поп златна рипка и оваа му вика: – Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 2 желби! – Првата желба ми е: да не бидам...

nikola
ВИЦОТЕКА

Брак

Трпе и вели на Трпана: – Го поканив другар ми Цветко вечер на вечера. Трпана цела полудена му вели: – Молам!? Куќата е во хаос,...

nikola
ВИЦОТЕКА

Сексуален акт

Докторот: – Госпоѓо имате 80 години, а вашиот пријател има 25. Секој сексуален акт може да доведе до смрт! – Па сега… ако умре –...

nikola
ВИЦОТЕКА

Јавна куќа

Грк оди во јавна куќа во Амстердам и вели: – За мене едно пушење. Дамата му вели: – Господине, имате за 50 евра или за...

nikola
ВИЦОТЕКА

Добра вест

Цветко му вика Трпе: – Трпе имам добра и лоша вест за тебе… – Добро, дај прво лошата. – Трпана се швалерисува додека ти си...

nikola
ВИЦОТЕКА

Распродажба

На час по македонски јазик наставничката ги испрашува учениците: – Купувам, купуваш, купуваат, купуваме, купувате… Трпе, ајде ти кажи ми кое време е ова? –...

dimitar
ВИЦОТЕКА

Екстрено тестирање

Трпе му вели на синот: – Сине ако на екстреното тестирање добиеш 5 те частам скара, а ако 1 заборави дека сум ти татко. Синот:...

dimitar
ВИЦОТЕКА

Убави места

Седеле Трпе, Цветко и Стојко во кафана и паднало муабет за бабите (тештите). Цветко: – Бабата кога почина ја закопаме под еден стогодишен даб, многу...

dimitar
ВИЦОТЕКА

Ракија

Цветко му се јавува на Трпе и му вика: – Абе со две женски сум на Водно доаѓај одма, те чекам кај втората платформа. –...

dimitar
ВИЦОТЕКА

Воз

Двајца роми се качиле во воз за да патуваат и тоа едниот од Скопје за Белград, а другиот од Скопје за Гевгелија. Но и двајцата...

dimitar
ВИЦОТЕКА

Исповед

Политичар отишол на исповед. Попот го прашува: – Каков грев имаш, чедо? – Много сум алчен, оче! – Тоа е голем грев! Треба да се...

dimitar


log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image