ТЕХНОЛОГИЈА

Целосно во прекин мрежата на ВИП – не работи ниту системот за плаќање сметки

Корисниците на операторот VIP се соочуваат со проблеми при користењето на мобилните телефонски линии. Обидите за воспоставување на врска се прекинуваат веднаш по избраниот број...

admin
ТЕХНОЛОГИЈА

Трик кој ќе ви помогне: Еве како да ја вратите батеријата од вашиот лап топ повторно во живот!

  Фрижидерот во кој чувате ладно пиво, исто така, може да ви помогне да ја оживеете вашата расипана батерија за лап топ… Ставете ја бтеријата...

dimitar


log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image