Ако видите нешто вакво во лубеница веднаш фрлете ја – има повеќе од добра причина


Лубеницата спаѓа помеѓу најпопуларните овошја на светот, поради нејзината свежина која содржи многу вода и хранливи материи кои се супер за летниот период.

Исто така е супер за слабеење поради ниската вредност на калории кои ги содржи.

Истотака може и да направите чај од семките на лубеницата, кои се здрави за вашето срце и може да помогне во третирање на многу болести вклушувајќи го и канцерот.Тие се ефикасни за регулирање на крвниот притисок и артеросклероза.

Лубеницата е здрава и треба да биде на вашето секојдневно мени, но како да знаете да ја изберете вистинската!?

Дали досега имате купено лубеница која има пукнатина во внатрешноста на самата средина?

Ако приметите такво нешто веднаш фрлете ја  зошто таа лубеница е одгледана на вештачки начин и не е здрава за конзумирање.

Ваквите лубеници со дупка на средина се поврзуваат со тумур и невролошки пореметувања па затоа останете подалеку од нив.Ти се допаѓа? Сподели го со твоите пријатели!

29
162
29, 162 points

Која е вашата реакција?
Dislike Dislike
0
Dislike
Fail Fail
0
Fail
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
OMG OMG
0
OMG
Scary Scary
0
Scary
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF


Leave a Reply

Your email address will not be published.Ако видите нешто вакво во лубеница веднаш фрлете ја – има повеќе од добра причина

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Choose A Format
Personality quiz
Trivia quiz
Poll
Story
List
Meme
Video
Audio
Image